Πρόσκληση συμμετοχής στο βιωματικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας με τίτλο: «Αναπαραστάσεις σχέσεων γονιών και εκπαιδευτικών ως προγνωστικός παράγοντας στην ψυχοκοινωνική υγεία των μαθητών»

Σας ενημερώνουμε ότι το   Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων   της   Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Σερρών,  στο πλαίσιο των  δράσεων του Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων,  θα πραγματοποιήσει βιωματικό σεμινάριο   Αγωγής Υγείας με τίτλο:

«Αναπαραστάσεις σχέσεων γονιών και εκπαιδευτικών ως προγνωστικός παράγοντας στην ψυχοκοινωνική υγεία των μαθητών»

Σκοπός  του βιωματικού σεμιναρίου είναι:  η βαθύτερη κατανόηση των εκπαιδευτικών στην Ψυχολογία των μαθητών, των οικογενειών τους αλλά και στην ανάδειξη των ερμηνευτικών της προσωπικής τους εμπλοκής με κάποιες οικογένειες.

Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου αναμένεται, οι εκπαιδευτικοί να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να περιγράφουν τις βασικές ψυχολογικές ανάγκες ενός μαθητή, να εφαρμόζουν αυτές τις γνώσεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές τεχνικές στην επικοινωνία τους με το μαθητή και την οικογένειά του και να υιοθετούν  μια στάση ενσυναίσθησης απέναντι στον μαθητή και τα μέλη της οικογένειάς του.

Εισηγήτρια : κ.  Μαίρη Γκούβα,   BScPsych,  MSc (Social Phychiatry),  PhD(Psych) Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

Το βιωματικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς  της   Δ/νσης  Δ.Ε  Σερρών

 Ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου :  Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019   ( 13.30μ.μ έως 16.30μ.μ)

Χώρος διεξαγωγής της ημερίδας:  2ο ΕΠΑΛ Σερρών  ( αίθουσα προβολών)

 Δήλωση συμμετοχής  στο  e-mail:  sofiaeft@gmail.com ,  έως  02 Απριλίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Comments are closed.