ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΠΕΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΔΙΚΤΥΑΚΑ

Σας ενημερώνουμε ότι  το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Δ/νσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών,  στο πλαίσιο των δράσεων του Περιφερειακού θεματικού  Δικτύου Αγωγής Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο: «Πες το Ραδιοφωνικά και Δια-δικτυακά» και  σε συνεργασία με το συντονιστή  Αειφορίας  Σέρρες -Κιλκίς και  το Συντονιστή Πληροφορικής Σερρών- Κιλκίς θα πραγματοποιήσει βιωματικό εργαστήριο  με  θέμα:

«Κατάρτιση Εκπαιδευτικών στο Μαθητικό Ραδιόφωνο για προχωρημένους»

Το βιωματικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Δ.Ε Σερρών που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Δίκτυο Αγωγής Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019  ( 12.30 μμ -15.30μμ ) στην αίθουσα πληροφορικής του 4ου ΓΕΛ Σερρών.

Εισηγητές του εργαστηρίου : Α) Νίκος Γιαγκούλης, εκπαιδευτικός στη Δ.Ε Κιλκίς και Ιδρυτικό μέλος / Συντονιστής  του European School Radio, Το πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο.

Β) Παναγιώτα Χατζηκαμάρη -Σιάνου, εκπαιδευτικός στη Δ.Ε Κιλκίς και Ιδρυτικό μέλος  του European School Radio, Το πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

«ΠΕΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΔΙΚΤΥΑΚΑ» 

Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019  ( 12.30 μμ -15.30μμ )

Χώρος Διεξαγωγής  : Αίθουσα Πληροφορικής του 4ου ΓΕΛ Σερρών.

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
1ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΗΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΕ862ο ΓΕΛ ΣΕΡΡΩΝ
2ΜΑΝΟΥΚΗΠΑΓΩΝΑΠΕ062ο ΓΕΛ ΣΕΡΡΩΝ
3ΤΣΙΑΟΥΣΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΠΕ782ο ΓΕΛ ΣΕΡΡΩΝ
4ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΕ864ο ΓΕΛ ΣΕΡΡΩΝ
5ΚΟΥΤΙΔΟΥΧΡΙΣΤΙΝΑΠΕ064ο ΓΕΛ ΣΕΡΡΩΝ
6ΨΑΘΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣΠΕ034ο ΓΕΛ ΣΕΡΡΩΝ
7ΠΟΥΓΙΟΥΓΕΩΡΓΙΑΠΕ80ΓΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
8ΖΕΤΤΑΒΑΣΙΛΙΚΗΠΕ023Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
9ΚΟΥΤΑΝΤΩΝΗΣΣΤΑΥΡΟΣΠΕ042Ο ΓΕΛ ΣΕΡΡΩΝ

Comments are closed.