Συμμετοχή των Σχολείων της Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών στην Παρουσίαση-Έκθεση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων), σχολικού έτους 2019

Σας  ενημερώνουμε  ότι  το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών, στο πλαίσιο υλοποίησης  δράσεων για τη διάδοση και τη διάχυση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων θα πραγματοποιήσει Παρουσίαση -Έκθεση  των προγραμμάτων Αγωγής υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων  σχολ. έτους 2019.

  Συγκεκριμένα:

Α)Τα  Γυμνάσια     στις 7-5-2019  ( 8.30 -13.00)

Β) Τα  ΓΕΛ  και ΕΠΑΛ  στις 9-5-2019  (8.30 – 13.00)

Χώρος :  Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Ο Χρόνος παρουσίασης των προγραμμάτων   από  τους μαθητές θα είναι 10’ με όποιο τρόπο επιλέξει  η ομάδα ( Βίντεο, spot, animation, debate, σκετς, χορό, τραγούδι, επιτραπέζιο,power point κλπ).

Παράλληλα θα λειτουργεί 3ημερη έκθεση  των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων  στο Φουαγιέ του ΔΗΠΕΘΕ από 7-5-2019  έως και 9-5-2019 για τους εκπαιδευτικούς που έχουν υλοποιήσει  προγράμματα, το υλικό τους  μπορεί να είναι Χαρτόνια (3-4), τρίπτυχα, φωτογραφίες, πανό, ζωγραφιές, αφίσες, επιτραπέζια κλπ

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν σχετικά τους εκπαιδευτικούς  που υλοποιούν προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, στο Γραφ. Σχολικών Δραστηριοτήτων με e- mail  sofiaeft@gmail.com μέχρι 10 Απριλίου 2019, προκειμένου να βγει το τελικό πρόγραμμα.

Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς  θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και στους μαθητές έπαινοι συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Comments are closed.