Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού 2019: 1-7 Απριλίου

Για πρώτη φορά «Let’s do it Greece«, η μεγαλύτερη ταυτοχρονη εθελοντική δράση της χώρας και «Νοιάζομαι και Δρω«, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον εθελοντισμό και τον ενεργό πολίτη που υλοποιούν το Μη-κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός και το Ίδρυμα Λαμπράκη, ενώνουμε τις δυνάμεις μας οργανώνοντας κοινή Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού.

Για μία ακόμα χρονιά μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι γινόμαστε μια μεγάλη #οικογένεια εθελοντών, καθώς όλη η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι αφιερωμένη στα σχολεία της πατρίδας μας στα οποία ετοιμάζονται εντυπωσιακές δράσεις σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωία.

Το κάθε σχολείο μπορεί να οργανώσει τις δικές του δράσεις και να συνεργαστεί με τους εθελοντές και τους φορείς που θα λάβουν μέρος στην περιοχή του. Ήδη, ο πανελλαδικός χάρτης έχει ξεκινήσει να γεμίζει και σχολεία από όλη την Ελλάδα προετοιμάζουν τις δικές τους δράσεις για την εβδομάδα από 1 έως 7 Απριλίου 2019.

Επισυνάπτεται η έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, το Προτεινόμενο Σχέδιο Δράσης και η Αφίσα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.letsdoitgreece.org καθώς και στο κοινό mini site που ενεργοποιήσαμε για να αποτυπώσουμε τις δράσεις των σχολείων www.volunteer4schools.gr.

Σχέδιο Δράσης Σχολείων 2019

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LETS DO IT GREECE

Αφίσα Εβδομάδας Εθελοντισμού

Comments are closed.