Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Η Κλιματική αλλαγή είναι εδώ…»

Τα ΚΠΕ Κιλκίς, ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου και ΚΠΕ Ποροϊων, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ή Σχολικών Δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης και Σερρών πρόκειται να υλοποιήσουν μονοήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Η Κλιματική αλλαγή είναι εδώ…». Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Κιλκίς, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 9:30 – 15:00.

Οι διαστάσεις του ζητήματος της κλιματικής αλλαγής θα προσεγγιστούν μέσω βιωματικών εργαστηρίων και θεωρητικών εισηγήσεων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε 45 εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την επιμόρφωση των συμμετεχόντων, στη θεματική «κλιματική αλλαγή», υπό το πρίσμα της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία. Κατά την εξέταση των αιτήσεων συμμετοχής θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν σχετικό πρόγραμμα Π.Ε. κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν να συμπληρώσουν την παρούσα ηλεκτρονική αίτηση μέχρι την Πέμπτη 01/02/2018. Το λεπτομερές πρόγραμμα του σεμιναρίου, τα ονόματα των συμμετεχόντων και άλλες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Κιλκίς: http://www.kpekilkis.gr

Σεμινάριο: Κλιματική αλλαγή 24_2_2018 πρόσκληση και πρόγραμμα

Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο του ΚΠΕ Κιλκίς: «Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ…»

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Κ.Π.Ε. Κιλκίς στο 2341094303 ή στο e.mail kpekilkis@sch.gr

Αίτηση συμμετοχής έως Πέμπτη,  01-02-2018

 

Comments are closed.