ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ  (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, και Πολιτιστικών θεμάτων)

Σχετ: Η Εγκύκλιος του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με αριθμό πρωτ. 170596/ΓΔ4/13-10-2016

 

Σας ενημερώνουμε ότι  η Δ/νση Δ.Ε. Σερρών, δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, και Πολιτιστικών θεμάτων), θα πραγματοποιήσει  εισαγωγική ημερίδα με θέμα : «Σχεδιασμός-υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων) και  παρουσίαση των  εκπαιδευτικών υλικών και φορέων για τη στήριξη των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

 Την ημερίδα αυτή καλούνται να παρακολουθήσουν :

α) ένας  τουλάχιστον εκπαιδευτικός από κάθε σχολική μονάδα, ο οποίος προτίθεται να αναλάβει πρόγραμμα και δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.

β) όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να ενημερωθούν για τη νέα εγκύκλιο σχολικών δραστηριοτήτων και διευκολύνονται από το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

Στην εισαγωγική ημερίδα Σχολικών Δραστηριοτήτων καλό είναι να συμμετέχουν και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Δ.Ε  Σερρών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 07 Νοεμβρίου  2016 και ώρα 12.15 μ.μ. έως 14.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Σερρών.

Comments are closed.