Ολοκλήρωση και Παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (ΑΥ,ΠΕ,ΠΘ)

Μαζί  με τις ευχές μας για  «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και χαρά» σας ενημερώνουμε ότι, μετά την  ολοκλήρωση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων  ΑΥ , ΠΕ, ΠΘ  (22 Απριλίου 2016), θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο σχολείου ( 9 ή 10 Μαΐου  2016) η τελική παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, ενώ η τελική εκδήλωση σε Νομαρχιακό επίπεδο (πλατεία Ελευθερίας), θα πραγματοποιηθεί το 2ο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2016.

Σας παρακαλούμε να παραλάβετε από τις θυρίδες της Δ.Ε Σερρών, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, τους επαίνους των μαθητών του σχολείου σας που συμμετείχαν στα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι  οι  Βεβαιώσεις Υλοποίησης Προγραμμάτων  θα χορηγηθούν με την  κατάθεση της Τελικής Έκθεσης Πεπραγμένων σε DVD  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sofiaeft@gmail.com , μαζί με τα παραδοτέα  κάθε προγράμματος ( powerpoint ή σκίτσο ή αφίσα ή θεατρικό ή ποιήματα κ.λπ) της ομάδας  προκειμένου να χρησιμοποιηθούν  για το τελικό DVD του Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Η κατάθεση της Τελικής Έκθεσης Πεπραγμένων μπορεί να γίνει μέχρι 6 Ιουνίου  2016.

Comments are closed.