Βιωματικό Σεμινάριο Θεατρικής Παιδείας για τους εκπαιδευτικούς της Δ.Ε Σερρών με τίτλο:«Εκπαιδεύοντας τους εκπαιδευτικούς πάνω στο σανίδι »

Σας γνωρίζουμε ότι το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων  της Δ.Ε  Σερρών  στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των  εκπαιδευτικών σε νέες εκπαιδευτικές μεθόδους   και   του Προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» θα πραγματοποιήσει  Βιωματικό  σεμινάριο Θεατρικής Παιδείας 60 ωρών (22 τρίωρα)  για τους εκπαιδευτικούς της Δ.Ε Σερρών έτσι ώστε οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου μέσα από την πρακτική του ανεβάσματος μιας θεατρικής παράστασης.

Στόχος του σεμιναρίου  είναι να μπορούν  οι εκπαιδευτικοί να κατευθύνουν  τους μαθητές τους πιο οργανωμένα και συντονισμένα, έχοντας γνώση κι εμπειρία, όταν αποφασίσουν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά  τους με τη  μορφή μιας θεατρικής παράστασης. Οι εκπαιδευτικοί θα μπουν στη διαδικασία ανεβάσματος ενός θεατρικού έργου, με συνεχείς αναφορές και αντιστοιχίες με την τάξη και θα εξοικειωθούν με παιχνίδια και ασκήσεις που θα μπορούν να οργανώσουν και με τους μαθητές τους.

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων 20 άτομα

Εισηγήτρια/ εμψυχώτρια : Μαρία Μεντίζη, Θεατρολόγος ΠΕ32

Χώρος διεξαγωγής : 4ο Γυμνάσιο Σερρών.

 Ώρες: 20.00 έως 22.00 

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν  να συμμετάσχουν  στο σεμινάριο Θεατρικής Παιδείας μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail : sofiaeft@gmail.com , έως τη Δευτέρα,13-10-2014.

Δήλωση συμμετοχής

Comments are closed.