13η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση-Σεμινάριο 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

13η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση-Σεμινάριο 2014
26-30 Αυγούστου 2014, στον Αγ. Γιάννη Πηλίου
«Σμιλεύοντας τα όνειρά μας- μετασχηματίζοντας  την πραγματικότητά μας: 
θεατρικές μεταμορφώσεις στο Πήλιο?

clip_image002

Η 13η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση ? Σεμινάριο 2014 του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση ταξιδεύει φέτος, από 26 έως 30 Αυγούστου 2014, στο Πήλιο, στην παραλία του  Αγ Γιάννη, και θα φιλοξενηθεί στο χώρο των Κατασκηνώσεων της ΧΑΝΘ, δίπλα στη θάλασσα. Έμπειροι καλλιτέχνες-δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, θεατρολόγοι, ηθοποιοί, μουσικοί, εικαστικοί και νέοι μοιράζονται ιστορίες που λυτρώνουν, ενώνουν και επικοινωνούν με εργαλείο τις πολλαπλές φόρμες του θεάτρου και των άλλων παραστατικών τεχνών και την αξιοποίησή τους στην εκπαίδευση.

Το πενταήμερο αυτό σεμινάριο περιλαμβάνει κύρια βιωματικά εργαστήριαπολλά «μίνι» εργαστήρια, προβολές ταινιών,παρουσιάσεις εργασιών μελών & φίλωνπαραστάσειςδραστηριότητες στη περιοχή του Πηλίου (πεζοπορία, ξεναγήσεις κά),παιχνίδια, μπάνιο, ξεκούραση και -φυσικά- διασκέδαση που θα ολοκληρωθεί με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Μαζί μας θα είναι ως εμψυχωτές εργαστηρίων σκηνοθέτες, θεατροπαιδαγωγοί, ηθοποιοί, κινηματογραφιστές, μουσικοί και άλλοι καλλιτέχνες όπως ο David Pammenter, η Τζωρτζίνα Κακουδάκη, ο Greg Naughton, η Ηρώ Ποταμούση, ο Τάκης Τζαμαργιάς, ο Νίκος Γκόβας, η Χριστίνα Ζώνιου, ο Στέλιος Βγαγκές, η Νάσια Χολέβα, η Μαρία Λεωνίδα, Βασίλης Κουκαλάνιη Ιουλία Πύρρου, η Νίκη Καράλη, η Υρώ Μιχαλακάκου  και πολλοί ακόμα…

Το σεμινάριο είναι 35 διδακτικών ωρών και θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή τόσο των εμψυχωτών όσο και των οργανωτών. Ουδείς αμείβεται. Ησυμμετοχή στα εργαστήρια, παρουσιάσεις κλπ είναι δωρεάνΚόστος υπάρχει μόνο για τη διαμονή, διατροφή και λειτουργικά έξοδα κατασκήνωσης. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των Εργαστηρίων οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

περιγραφή Εργαστηρίων και άλλων δράσεων, διαδικασία Αιτήσεων κά

www.TheatroEdu.gr

Comments are closed.