Έκθεση -παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2014

Σας γνωρίζουμε ότι  το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων της   Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης  Σερρών στο  πλαίσιο υλοποίησης  δράσεων  για τη  διάδοση και διάχυση των αποτελεσμάτων  των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, 2013-2014 θα  πραγματοποιήσει  ΈΚΘΕΣΗ ? ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ  στις:

11 Μαϊου 2014 , ημέρα Κυριακή

( 10.00 π.μ έως 14.00 μμ) στην Πλατεία Ελευθερίας

  Στην Παρουσίαση-Έκθεση θα συμμετάσχουν  οι εκπαιδευτικοί από κάθε σχολείο που έχουν υλοποιήσει  προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγή Υγείας , Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων)  με τους μαθητές των ομάδων τους  και το υλικό τους που μπορεί να είναι Χαρτόνια ( 4 -5 ) , τρίπτυχα, φωτογραφίες, πανώ, αφίσες .

 Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι :

 Η παράδοση περίληψης του προγράμματος και ένα σκίτσο με σχετική λεζάντα ή μήνυμα της ομάδας ή φωτογραφία από κάποια δραστηριότητα ή και τα δύο  σε DVD   θα γίνει το αργότερο μέχρι 30-05-2014

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των προγ/των  Σχολικών Δραστηριοτήτων να  βρίσκονται  στο χώρο της έκθεσης (Πλατεία Ελευθερίας)   την Κυριακή 11 Μαίου 2009 ώρα 8.15 π.μ  με τις ομάδες Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Comments are closed.