Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε Σεμινάριο του ΚΠΕ Ποροΐων

Το ΚΠΕ Ποροΐων σε συνεργασία με τo «Σπήλαιο Αλιστράτης Α.Ε. ΟΤΑ» θα υλοποιήσουν επιμορφωτικό σεμινάριο από την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:00 μέχρι το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα σπήλαια της Ελλάδας στο φως» που συντονίζει το ΚΠΕ Βάμου και συνεργάζεται το ΚΠΕ Ποροΐων.

Το σεμινάριο έχει τίτλο «Ανακαλύπτω τα σπήλαια, βρίσκω τα μυστικά τους» και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Ποροΐων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών ορίζεται στους 50, με προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν πρόγραμμα του Δικτύου στις σχολικές μονάδες που ανήκουν ήδη στο Δίκτυο.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητική προσέγγιση και εργαστήρια στους χώρους του ΚΠΕ Ποροΐων την Παρασκευή 14 Μαρτίου και  βιωματικές δράσεις που θα γίνουν στο σπήλαιο Αλιστράτης το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Ποροΐων http://kpe-poroion.gr/

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους (υπόδειγμα 1) στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Ε Σερρών μέχρι τη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 (sxolikesd@gmail.com)

Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος (14-15 Μαρτιος 2014)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Comments are closed.