Σεμινάριο για την χρήση των blogs του ΠΣΔ στα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων

Σας ενημερώνουμε ότι  το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών σε συνεργασία με το Σύμβουλο Πληροφορικής Σερρών θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο  για τους εκπαιδευτικούς του  Ν. Σερρών που υλοποιούν  προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων , την Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 με θέμα:

Η  χρήση του blog ως εκπαιδευτικό εργαλείο στην υλοποίηση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων ( Αγωγής Υγείας ? Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ? Πολιτιστικών Θεμάτων). Τα blog του ΠΣΔ

Θεματικές Ενότητες:

Θεωρητική εισαγωγή στα ιστολόγια (blog)

–       Γενικά για τα ιστολόγια

–       Τα ιστολόγια στο ΠΣΔ, παραδείγματα

–       Δημιουργία ιστολογίου στο ΠΣΔ

Πρακτική άσκηση στη διαχείριση των ιστολογίων

–       Διαχείριση πολυμέσων, άρθρων, σελίδων, συνδέσμων (links), μονάδων (widgets), Menu

Εκπαιδευτής: Καραπαρασκευαϊδης Στέργιος, ΠΕ17.03

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, χρειάζεται να έχετε ενεργό λογαριασμό στο ΠΣΔ και να θυμάστε τους κωδικούς εισόδου σας.

Οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων( Αγωγής Υγείας ? Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ? Πολιτιστικών Θεμάτων)  και επιθυμούν να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό  σεμινάριο μπορούν να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής με email  στο sofiaeft@gmail.com   μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013.

Χώρος διεξαγωγής  Σεμιναρίου : Εργαστήριο πληροφορικής 1ου Γυμνασίου Σερρών (Παπαπαύλου 30)

                                                    Ώρα: 16:00-20:00

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων  να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους που υλοποιούν προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Δήλωση συμμετοχής στο 2ήμερο σεμινάριο

Comments are closed.