ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΦΗΒΩΝ
ΤΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΙΟΥ 2019/ 21.00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ
«Από την Ανάγνωση στο συναίσθημα και στην υπόκριση»
(Διαδραστική διαδρομή θεατρικής Αγωγής)
Παράσταση : «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν!»
Μια νεανική, δυναμική επιθεώρηση γραμμένη από εφήβους, στα πλαίσια του σεμιναρίου «αναβίωση της παλιάς επιθεώρησης»
Μπορούν άραγε οι εκλογές, η οικονομική (και πνευματική) κρίση, η σύγκρουση της αριστεράς με τη δεξιά, η σχέση κράτους-εκκλησίας, η συμφωνία των Πρεσπών και οι Πανελλήνιες να χωρέσουν σε μία παράσταση; «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν!», μια νεανική, δυναμική επιθεώρηση γραμμένη από εφήβους, στα πλαίσια του σεμιναρίου «αναβίωση της παλιάς επιθεώρησης» που διοργανώνει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, με εμψυχωτή τον Νίκο Βεργιδη!

Σκηνοθεσία: Νίκος Βεργίδης

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ  «ΑΣΤΕΡΙΩΝ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2019 / 21.00
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
1η παράσταση: «Αιώνια λιακάδα»
Πειραματική θεατρική διασκευή εμπνευσμένη από την βραβευμένη με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου ταινία «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού»
Μια Πειραματική θεατρική διασκευή εμπνευσμένη από την βραβευμένη με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου ταινία ¨Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού¨. Η πρόκληση που αντιμετώπισε φέτος το studio ήταν η μεταφορά, της ευφάνταστης και με πολλά εφέ ιστορίας, από την μεγάλη οθόνη στο «ζωντανό» θεατρικό σανίδι.  Με νεανική και φρέσκια ματιά θα μιλήσουμε για τις σχέσεις την αγάπη, το μίσος. Θα αναρωτηθούμε τί είναι πιο δυνατό : το μυαλό ή η καρδιά; κι αν το μυαλό θέλει να ξεχάσει η καρδιά θα τα καταφέρει; και άραγε αν θα σβήσει η μνήμη μας τα συναισθήματα που θα πάνε; Ελάτε να βρούμε μαζί τις απαντήσεις…

Σκηνοθεσία: Βασιλική Δαλίσκα

 

ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
2η παράσταση: «ΣΙΚΑΓΟ» μιούζικαλ

Βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό κείμενο της Μορίν Ντάλλας Γουότκινς.
Αμερικάνικο μιούζικαλ σε μουσική Τζον Κάντερ, στοίχοι Φρεντ Εμπ και κείμενο Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσσι, βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό κείμενο της δημοσιογράφου Μορίν Ντάλλας Γουότκινς. Μία σάτιρα που διαδραματίζεται στα τέλη του 20ου αιώνα, περίοδος ποτοαπαγόρευσης, διαπλοκής και δολιοφθοράς του συστήματος της δικαιοσύνης.

Διασκευή & Χορογραφίες: Αστέρης Πολυχρονίδης


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ  «ΑΣΤΕΡΙΩΝ»

2.AFISA STUDIO ΤΕΛΙΚΟ 2019- - Αντίγραφο - Αντίγραφο

Comments are closed.