Πρόσκληση συμμετοχής στο Βιωματικό σεμινάριο για ‘τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των φύλων’

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών (Υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων) σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Σερρών (Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών, προτίθεται να συνδιοργανώσουν Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο : «Το φύλο σε 90’».

Το σεμινάριο απευθύνεται στους  εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων των Σχολικών Δραστηριοτήτων και με αφορμή την έκδοση του εγχειριδίου Βιωματικών Παρεμβάσεων από τα στελέχη του Κέντρου.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και συγκεκριμένα την ισότητα των φύλων.

Οι θεματικές ενότητες της επιμόρφωσης θα περιλαμβάνουν: παρουσίαση των υπηρεσιών του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Σερρών, παρουσίαση του εγχειριδίου βιωματικών παρεμβάσεων και στη συνέχεια εξοικείωση των συμμετεχόντων/ουσών εκπαιδευτικών επιλεκτικά με βιωματικές δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο.

Ημερομηνία διεξαγωγής του βιωματικού εργαστηρίου: Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019  και ώρα  17:30  έως 20.30 .

Χώρος διεξαγωγής του βιωματικού εργαστηρίου: 6ο Γυμνάσιο Σερρών.

Όσοι  εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, μπορούν να στείλουν τη Δήλωση Συμμετοχής  στο email : sofiaeft@gmail.com μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2019 (συν. 1). 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Comments are closed.