Ημερίδα Αγωγής Υγείας με τίτλο: «Ανάπτυξη της Κριτικής Σκέψης και εκπαίδευση» -Τελετή Βράβευσης εκπαιδευτικών από τον Όμιλο Σερρών για την UNESCO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΓΡΑΦ. ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερίδα  Αγωγής Υγείας με τίτλο: « Ανάπτυξη της Κριτικής  Σκέψης και  εκπαίδευση»   –

Τελετή  Βράβευσης  εκπαιδευτικών από τον Όμιλο Σερρών για την UNESCO

 

Ημερίδα  Αγωγής Υγείας πραγματοποίησε  η Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Σερρών δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων  και  του  Σχολικού Συμβούλου Φυσικής  Αγωγής  της  Δ.Ε Σερρών,  με τίτλο: « Ανάπτυξη της Κριτικής Σκέψης και Εκπαίδευση», στις 20 Ιουνίου   2018 και ώρα 11.00 πμ – 13.00 μμ,   στο χώρο της  Αίθουσας εκδηλώσεων  «Γ. Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών.

Σκοπός  της ημερίδας ήταν  η  συνειδητοποίηση της  αξίας της  κριτικής σκέψης  και η υποστήριξη των εκπαιδευτικών με νέες εκπαιδευτικές  τεχνικές με απώτερο στόχο να μεταδώσουν στους μαθητές  τους    ικανότητες/δεξιότητες που  χρειάζονται για την ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης.

Στην  Ημερίδα  συμμετείχαν  Διευθυντές και  Εκπαιδευτικοί των σχολείων  της Δ.Δ.Ε  Σερρών

Εισηγητής : Δρ.  Άγγελος Ροδαφηνός, Ψυχολόγος.

Ήταν μια  ξεχωριστή και ζωντανή  ομιλία που κράτησε αμείωτο  το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών  και αποτέλεσε αφορμή για σκέψη και προβληματισμό.

Παράλληλα   πραγματοποιήθηκε με  μεγάλη συγκίνηση η Βράβευση  από τον Όμιλο Σερρών για την UNESCO , των εκπαιδευτικών  που  υλοποίησαν  προγράμματα   Αγωγής Υγείας , Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων  και τα παρουσίασαν στην  Κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

 Επίσης με πολύ μεγάλη συγκίνηση έγινε  η Βράβευση της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου πρόληψης  Σερρών «ΟΑΣΙΣ»,από τη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών, για τη συνεχή και αξιόλογη υποστήριξη τους στα  προγράμματα  Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Διοργανωτές της Ημερίδας:

Σοφία Ευθυμιάδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων  της  Δ.Δ.Ε Σερρών

Απόστολος  Ντάνης , Σχολικός  Σύμβουλος  Φυσικής Αγωγής .

Θερμές ευχαριστίες στον  Επιμελητήριο  Σερρών  που πάντα στηρίζει τις δράσεις του Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων  της Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών.

ZIM_2050 ZIM_2051 ZIM_2067 ZIM_2071 ZIM_2055 ZIM_2083 ZIM_2108 ZIM_2112 ZIM_2109 ZIM_2047

Comments are closed.