Πρόσκληση συμμετοχής στο Βιωματικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας με τίτλο: « Διαπολιτισμικότητα: πορεία για τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ανθρώπινων αξιών »

Σας ενημερώνουμε ότι  το  Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών στο πλαίσιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων και σε συνεργασία θα πραγματοποιήσει βιωματικό  σεμινάριο  για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Δ.Ε. Σερρών  που υλοποιούν προγράμματα  Σχολικών Δραστηριοτήτων με θέμα :

α) Ανθρώπινα Δικαιώματα

β) Διαφορετικότητα

γ) Διαπολιτισμικότητα -Πρόσφυγες

Στόχοι του σεμιναρίου είναι :

-Η ευαισθητοποίηση  των εκπαιδευτικών σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαφορετικότητα, το διαφορετικό πολιτισμό, τη διαφορετική εθνικότητα,  την κατανόηση – ενσυναίσθηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άνθρωποι .

– Η υποστήριξη των εκπαιδευτικών με νέες διδακτικές τεχνικές

– Διάθεση σχετικού εκπαιδευτικού υλικού .

Ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου  2018 και ώρα 17.30-20.30, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Σερρών ( Μαραγκουδάκη 10, 2ος όροφος )

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν σχετικά τους εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλλει σχετικό πρόγραμμα με την παραπάνω θεματική για να συμμετέχουν  στο βιωματικό σεμινάριο. (Δήλωση συμμετοχής  μέχρι 22-1-2018 στο  e-mail: sofiaeft@gmail.com )

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Comments are closed.