ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ημερομηνία λήξης και υποβολής των έργων  για το διαγωνισμό του ΡΟΥΠΕΛ  είναι στις 20 Απριλίου 2018.  Τα έργα θα σταλούν ΜΟΝΟ σε ψηφιακή μορφή (σε word αν πρόκειται για κείμενα, φωτογραφημένα ή σκαναρισμένα αν πρόκειται για εικαστικά έργα ή τρισδιάστατες κατασκευές, σε αυτή την τελευταία περίπτωση θα μπορούσαν να είναι και μαγνητοσκοπημένα ) στο παρακάτω email:  istibeifort@gmail.com.

Σε όλα τα έργα θα υπάρχουν τα στοιχεία των δημιουργών (μαθητές, τάξη, υπεύθυνος εκπαιδευτικός, σχολική μονάδα) και στο mail αποστολής θα επισυνάπτεται διαβιβαστικό του σχολείου όπου θα αναφέρονται αναλυτικά τα έργα και οι δημιουργοί τους (εκπαιδευτικοί και μαθητές).

Ειδικότερα για τις ταινίες, κάθε σχολική μονάδα θα αναλάβει την ανάρτησή τους όπου επιθυμεί και θα σταλεί στους διοργανωτές μόνο το λινκ της ανάρτησης αυτής.

  Τα βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού  :

-Σε κάθε ένα από τα σχολεία που θα διακριθούν με την 1η θέση σε κάποια κατηγορία μαθητικών έργων (ζωγραφιές, θεατρικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τρισδιάστατες κατασκευές, ταινίες μικρού μήκους, φωτογραφίες) θα δοθεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής (για τις ανάγκες του σχολείου).

-Μεταξύ των βραβείων κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για το μεγάλο δώρο που είναι ένα τετραήμερο ταξίδι στη Νορμανδία

 Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη θα φροντίσει για την κάλυψη των εξόδων.

Comments are closed.