Πρόσκληση συμμετοχής στη δράση «Χριστουγεννιάτικοι Φρουροί του Δάσους: Christmas free forest»

Το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο Απορρίμματα: Τα χρήσιμα?«άχρηστα», προσκαλεί τη Σχολική Κοινότητα, εκπαιδευτικούς και μαθητές, να κατασκευάσουν φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου τους, των τάξεών τους, αλλά και του σπιτιού τους, με τρόπο μοναδικό και εναλλακτικό.

Επιστρατέψτε, φίλοι μας, είτε ατομικά είτε ομαδικά, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, αντλήστε έμπνευση από το διαδίκτυο, τα βιβλία, τη μεταξύ σας συζήτηση και φτιάξτε το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα στολίδια και τις γιρλάντες του, τα κουτιά με τα δώρα και τα ίδια τα δώρα, με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρουν το μήνυμα συμπαράστασής σας στον κόσμο του Δάσους: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ FOR CHRISTMAS FREE FOREST

Εμείς περιμένουμε να ανταλλάξετε ιδέες, ευχές, αναμνήσεις και όνειρα μέσα από το ιστολόγιο My alternative Christmas tree (http://myownchristmastree.blogspot.gr/). Απλά στείλτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση που διατηρείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα Τα Ξεχωριστά φετινά μου Χριστούγεννα στο myownchristmastree@gmail.com .

Θα φροντίσουμε να φτάσουν τα νέα σας παντού! Μην ξεχνάτε να επισκέπτεσθε συχνά το ιστολόγιο. Ίσως να υπάρχει κάτι εξαιρετικά αφιερωμένο σε σας.

Τα ξεχωριστά φετινά μου Χριστούγεννα

Comments are closed.