Συμμετοχή των Σχολείων της Δ.Ε Σερρών στις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις – ECO FESTIVAL – Έκθεση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Σας γνωρίζουμε ότι το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για τη διάδοση και διάχυση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης , Αγωγής υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων θα συμμετάσχει στις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις – ECO FESTIVAL που διοργανώνει ο Δήμος Σερρών από 03 έως 07 Ιουνίου 2013, στο Στρατόπεδο Παπαλουκά.

Στην Έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί από κάθε σχολείο που έχουν υλοποιήσει πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων με το υλικό τους που μπορεί να είναι Χαρτόνια ( 2-3 ) , τρίπτυχα, φωτογραφίες, πανό, αφίσες, κλπ. ( η ανάρτηση τους στα ταμπλώ θα γίνει τη Δευτέρα, 03-06-2013 , στις 8.30 πμ )

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν σχετικά τους συντονιστές των προγραμμάτων οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους , στο Γραφ. Σχολικών Δραστηριοτήτων τηλεφωνικά στο 23210 52899 ή με e- mail sofiaeft@gmail.com .
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής .

Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι μπορεί να χορηγηθεί από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων άδεια τριών ωρών από 10.30 π.μ έως 13.30 μ.μ., στους εκπαιδευτικούς που θα επιθυμούσαν να επισκεφθούν την έκθεση στο στρατόπεδο Παπαλουκά.

Comments are closed.