Αποχαιρετισμός…..

Αξιότιμες  κυρίες Διευθύντριες και Αξιότιμοι κύριοι Διευθυντές 

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί  συνάδελφοι

Συνεργαζόμενοι φορείς

 

31 Αυγούστου 2020 – ημέρα της συνταξιοδότησής μου,  κλείνει ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου,  ως Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Δ/θμιας  Εκπ/σης  Σερρών.

Καλούμαι να σας αποχαιρετήσω με ανάμικτα συναισθήματα και τη βεβαιότητα ότι θα μου λείψει η  καθημερινή αλληλεπίδραση  μαζί σας.  Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω όλους,  Διευθύντριες/ντες σχολείων, συναδέλφους/εκπαιδευτικούς , συνεργαζόμενοι φορείς  για την άψογη συνεργασία, την εμπιστοσύνη, την  στήριξη και την αγάπη σας.

Είχα την  ευκαιρία να συνεργαστώ με αξιόλογους και  ικανούς συναδέλφους, συνοδοιπόρους  στα καινοτόμα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων  (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων).  Μοιράστηκα μαζί τους τον ενθουσιασμό για ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και  επιτυχίες, βραβεύσεις των μαθητών μας, επιμορφώσεις και άλλες δράσεις, για τις οποίες νιώθω ικανοποιημένη και περήφανη. Η σημαντικότερη, ωστόσο, προσωπική παρακαταθήκη είναι οι άνθρωποι που γνώρισα σε αυτήν την πολυετή πορεία, εσείς,  και για αυτό αισθάνομαι πραγματικά  τύχη και ευλογία.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική  σχολική χρονιά  πάντα με υγεία.

Με βαθιά εκτίμηση Σοφία Ευθυμιάδου,

π. Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/θμιας Εκπ/σης  Σερρών.

 sofiaeft@gmail.com  6974757894

Comments are closed.