Παράταση διαγωνισμού: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρατείνουμε την ημερομηνία κατάθεσης συμμετοχών του Διαγωνισμού με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» που διοργανώνει η «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.» Η νέα ημερομηνία κατάθεσης συμμετοχών είναι 12 Ιουνίου 2020.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν πρέπει να μας αφήσουν αδιάφορους και έχουν άμεση σχέση με το θέμα του διαγωνισμού. Το περιβάλλον και οι 17 Βιώσιμοι Στόχοι είναι επίκαιροι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στόχοι όπως: «Καλή υγεία και ευημερία», «Ποιοτική εκπαίδευση» «Βιώσιμες πόλεις και Κοινότητες» και η «Δράση για το κλίμα» είναι μερικοί μόνο από τους στόχους που οι μαθητές – μαθήτριες μπορούν να φωτογραφήσουν. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να είναι από επισκέψεις σε άλλες περιοχές. Με ασφάλεια και με υπευθυνότητα οι φωτογραφίες μπορούν να απεικονίζουν στιγμές από την γειτονιά, τις κοντινές βόλτες, την καθημερινότητα τους.

Δε θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση. Η όλη διαδικασία, κατάθεσης αιτήσεων, θα διεξαχθεί χωρίς τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, όπως ήταν σχεδιασμένη εξ αρχής, μέσω διαδικτύου.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ O.T.A. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

1o χλμ. Θέρμης – Τριαδίου (Gold Center, Κτίριο 9)

Τ.Θ. 60497, Τ.Κ. 57001 Θέρμη

Αίτηση Συμμετοχής_2020

ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Όροι Διαγωνισμού

Δήμοι ΠΚΜ_Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2020

Υπεύθυνες Δηλώσεις_2020

Comments are closed.