Έγκριση συμμετοχής στο φεστιβάλ «Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων»

Σας ενημερώνουμε ότι για πέμπτη συνεχή χρονιά το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πρόκειται να υλοποιήσουν κατά την περίοδο από 26 έως 28 Απριλίου 2018 το μουσικό – εκπαιδευτικό φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» 2018 στον τόπο που γεννήθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις, την Ξάνθη.

Στο Φεστιβάλ προσκαλούνται όλα τα Μουσικά Σχολεία της χώρας μας αλλά και Μουσικά Σχολεία γειτονικών χωρών. Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι «Μουσικές Παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο και την Ελλάδα». 

Για τη μετακίνηση των μαθητών που θα συμμετάσχουν ισχύουν οι διατάξεις της υπ΄αριθμ. 33120/ΓΔ4/28-02-2017 (Β΄ 681) Υ.Α. με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους στόχους του Φεστιβάλ καθώς και οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης:
http://gym-mous-xanthis.xan.sch.gr/

Comments are closed.