Συμμετοχή στη δράση με τίτλο «Στολίζω την πόλη μου» ενόψει των εορτών

Σας ενημερώνουμε ότι το Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών σε συνεργασία με την Π/θμια Εκπ/ση ( Γρ. Σχολικών Δραστηριοτήτων) θα  συμμετάσχει στη δράση με τίτλο «Στολίζω την πόλη μου» του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών.

Σκοπός  της δράσης είναι τα σχολεία του Δήμου Σερρών να συμμετέχουν  ενεργά στολίζοντας το δικό τους Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για την πόλη τους.

Η γιορτή θα πλαισιωθεί από μουσική και τραγούδια από τους συμμετέχοντες μαθητές και στο τέλος της γιορτής θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής.

Από το Δήμο Σερρών θα διατεθούν 25 τεμάχια φυσικών Χριστουγεννιάτικων Δέντρων τα οποία θα τοποθετηθούν κατά μήκος του πεζόδρομου της οδού Κ. Καραμανλή.

 Συμμετοχή σχολείων  στη δράση:

1 τμήμα/ομάδα  που συμμετέχει σε πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων από κάθε σχολείο του Δήμου Σερρών για 2 διδακτικές ώρες.

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Παρασκευή στις 15 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30π.μ. στον πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν σχετικά τους εκπαιδευτικούς  του σχολείου τους και να  δηλώσουν ηλεκτρονικά: sofiaeft@gmail.com  ποια ομάδα /τμήμα που υλοποιεί πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων θα συμμετάσχει στην δράση με τίτλο «Στολίζω την πόλη μου» .

Comments are closed.