Διοργάνωση Σχολικού Μουσικού Φεστιβάλ (school music festival)

Η Αντιδημαρχία  πολιτισμού του Δήμου Σερρών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την δράση school music  festival έχει ως στόχο την ανάδειξη του μουσικού δυναμικού που υπάρχει μέσα στη μαθητική κοινότητα και την αξιοποίηση αυτού σε επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος.

Για το λόγο αυτό το school music festival που αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο Σερρών, θα υλοποιηθεί και φέτος για 5η συνεχή χρονιά  με το πέρας των σχολικών μαθημάτων ? εξετάσεων, μέσα στον Ιούνιο στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών που βρίσκεται στο κεντρικό πάρκο.

Παρακαλούμε οι Διευθυντές των σχολείων και οι αρμόδιοι καλλιτεχνικών ειδικοτήτων εκπαιδευτικοί, όπως ενημερώσετε τους μαθητές σας για την υλοποίηση αυτής της δράσης, ώστε τα μαθητικά μουσικά σχήματα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 30 Απριλίου 2015.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση απευθύνεται σε μουσικά σχολικά σχήματα από  Γυμνάσια και Λύκεια όλου του Νομού. Το φετινό φεστιβάλ θα υποστηριχθεί με μουσικό-χορευτικά γκρουπ μαθητών από το εξωτερικό που θα φιλοξενηθούν από το Δήμο Σερρών στα πλαίσια ενός διεθνούς φεστιβάλ.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του festival είναι ημέρα Πέμπτη 25 Ιουνίου και Παρασκευή 26 Ιουνίου.

         Ευελπιστώντας στην συνεργασία σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

         Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2321054585 & 23210 24710 & 6978997664.

Comments are closed.