Πρόσκληση συμμετοχής για το σεμινάριο θεατρικής αγωγής με τίτλο: <Το Αρχαίο Δράμα μέσα από ένα Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων ? το παράδειγμα της Ελένης>

Πρόσκληση συμμετοχής για το  σεμινάριο θεατρικής αγωγής  με τίτλο:

     «Το Αρχαίο Δράμα μέσα από ένα Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων ?  το παράδειγμα της Ελένης»  για τους εκπαιδευτικούς της Δ.Ε Σερρών. (ΣΧΕΤ.  ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ : 162643/ 03/10/2016)

Σας ενημερώνουμε ότι η  Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών,  δια της υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, προτίθεται να υλοποιήσει  στο πλαίσιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων  σεμινάριο θεατρικής αγωγής με τίτλο: «Το Αρχαίο Δράμα μέσα από ένα Πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων ? το παράδειγμα της Ελένης»,  για τους εκπαιδευτικούς της Δ.Ε Σερρών.

Σκοπός:  Η παρουσίαση εκπαιδευτικών τεχνικών για τη δημιουργική προσέγγιση και δραματοποίηση της Ελένης, μέσα από ένα πρόγραμμα Πολιτιστικών Θεμάτων. Οι τεχνικές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρες από 16.30 μμ έως   20.30μμ,  στη μικρή σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Εμψυχωτής: Τάσος Ράτζος, σκηνοθέτης-δάσκαλος θεάτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση : sofiaeft@gmail.com , μέχρι τις 16-10-2016.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ

Comments are closed.