Πρόσκληση Ενδιαφέροντος σε Σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Ποροΐων

Σας διαβιβάζουμε  το με αρ. πρωτ. 23  /24/ 02/2015, έγγραφο του  ΚΠΕ Ποροΐων, που αφορά τη διοργάνωση  επιμορφωτικού σεμιναρίου  28 & 29 Μαρτίου 2015  με τίτλο: «Γεωθερμία και Αειφόρος Ανάπτυξη»

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητική προσέγγιση, εργαστήρια και βιωματικές δράσεις, που θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Σιδηροκάστρου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. Ποροΐων http://kpe-poroion.gr/

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους (υπόδειγμα 1) στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Σοφία Ευθυμιάδου( sofiaeft@gmail.com ) , μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015.

Για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς το Κ.Π.Ε. Ποροΐων θα καλύψει  τα εξής:

  • τη διαμονή τους στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις των Λουτρών Σιδηροκάστρου (σε δίκλινα δωμάτια). Δεν καλύπτεται η διαμονή σε όσους η χιλιομετρική απόσταση από την έδρα εργασίας τους είναι κάτω από 40 χλμ. από τα Λουτρά Σιδηροκάστρου.
  • τη διατροφή τους

Στους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, που δεν επιλεγούν, δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο μέρος του σεμιναρίου (Σάββατο 28/03/2015, 09:00 – 14:00), το οποίο θα είναι ανοιχτό και για την τοπική κοινωνία.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος και αίτηση για το Σεμινάριο της Γεωθερμίας

Comments are closed.